NEBOJŠA ČOVIĆ: Prete mi da ću završiti u rupi zbog Zvezde!

Potpredsednik FK Crvena zvezda tvrdi da postoje ljudi koji nisu srećni zbog promena u klubu i koji mu prete smrću, ali on ne namerava da odustane od oporavka posrnulog giganta sa "Marakane"

  • 3

Nebojša Čović, potpredsednik FK Crvena zvezda, tvrdi da mu prete kriminalci koji ne žele da se objavi finansijsko stanje u najuspešnijem srpskom klubu. Dugogodišnji političar i sportski radnik, međutim, nema nameru da se preda.

- Postoje interesne grupe koje uopšte nisu srećne zbog promena u Crvenoj zvezdi, a pogotovo ih sekira transparentnost u poslovanju kluba. Kad su postali svesni novonastale situacije "prijateljski" su mi savetovali da se okanem utvrđivanja zatečenog stanja, a pred objavljivanje izveštaja o finansijskom poslovanju prethodnih uprava počeli su da mi prete - rekao je Čović za "Informer".

- Ti kriminalci mi poručuju da će da me "nameste" i da ću završiti u nekoj rupi, što samo pokazuje koliko su očajni. Ne pada mi na pamet da se povučem. Ni sad, a ni ubuduće - tvrdi Čović.

- Oni se boje da ću u fudbalskom klubu napraviti istu stvar kao i u košarkaškom, jer su Zvezdu već videli kao lak plen. Od Zvezde može da se otima samo u mraku ili polumraku, a čim se posluje domaćinski, po dnevnom svetlu, nema ništa od otimačine. Rezultati koje smo za kratko vreme postigli u košarci bacaju u paniku one koji bi voleli da fudbalski klub propadne - ocenio je potpredsednik fudbalskog, a predsednik košarkaškog "crveno-belog" kluba.

Čović je negirao da su neki od poverilaca košarkaškog kluba bili prisiljeni da oproste dug.

- Ne znam koliko puta treba da ponovim da smo zajedno sa poveriocima prošli kompletan sudski postupak? Dakle, gospodo draga, sve je odrađeno u skladu sa zakonom. Evo vam papiri koji to dokazuju. A što se tiče nekih kojima je Zvezda, uslovno rečeno, dužna, tek će da se otpisuju dugovanja. Naravno, zakonskim putem.

Potpredsednik kluba sa Marakane negirao je i sukob sa predsednikom Partizana Draganom Đurićem.

- Ma sve je to nameštaljka, to mi je i Đurić lično saopštio kad sam ga zamolio da mi odgovori da li sam mu nešto dužan, da bi mi čovek kulturno objasnio da nije nikada ništa rekao o meni za novine. I ja mu verujem - zaključio je Čović.

(Telegraf.rs/Izvor: "Informer")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bagerista

    27. decembar 2012 | 16:30

    Ako su te pretnje ozbiljne ti bi otisao daleko daleko, a zato sto lazes ostajes jos vise da lazes!

  • pedja

    27. decembar 2012 | 17:58

    Rupa,rupa,nego sta!

  • brainwash

    27. decembar 2012 | 17:15

    Ti bi trebao da zavrsis u rupi zbog ucesca u atenatatu na Djidjica!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA