OPET PROMENA IMENA: KK Crvena zvezda Telekom!

Novi generalni sponzor kluba sa Malog Kalemegdana je kompanija "Telekom Srbija", a ugovor o sponzorstvu je potpisan na godinu dana

  • 3

Kompanija "Telekom Srbijanovi je generalni sponzor Košarkaškog kluba Crvena zvezda Beograd.

Na svečanosti u hotelu "Holidej In", jednogodišnji ugovor su potpisali predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović i generalni direktor "Telekoma" Predrag Ćulibrk.

"Crveno-beli" će od 1. januara zvanično nositi ime Crvena zvezda Telekom.

- Mi smo ranije imali saradnju sa "Telekomom", ali ne na ovako visokom nivou. Zahvaljujem se što su u kompaniji prepoznali da je potrebno podržati Crvenu zvezdu, koja je kao jedini naš tim još uvek na evrosceni. Sa solidnim plasmanom u regionalnom takmičenju i velikim ambicijama u nastavku sezone mi upravo izlazimo iz perioda sanacije i svaki podsticaj, pogotovo finansijski, značajan je. Učinićemo sve da opravdamo poverenje i da se kvalifikujemo za novi ugovor 2014. godine - rekao je Čović.

Ćulibrk je naglasio da "Telekom Srbija" kao jedini nacionalni operater ima visoku svest društvene odgovornosti i da će nastaviti da ulaže u sport, jer je to jedan od najboljih ambasadora Srbije.

- Zvezdina navijačka armija ne samo u Srbiji, nego i u Crnog Gori i Republici Srpskoj, gde imamo ćerke firme, prepoznaće značaj ovog ugovora. Odlučili smo da pomognemo Zvezdi, jer je u poslednje vreme značajno popravila igru i nadamo se da će uz našu pomoć ona da bude još bolja - rekao je Ćulibrk.

Generalni direktor "Telekoma" je dobio na poklon dres od kluba, i uz to dodao: "Igraju se tri lige, mora da se bar jedan trofej osvoji."

Čović je na kraju obavestio prisutne novinare da je prethodne noći postignut dogovor sa francuskim reprezentativcem Alijem Traoreom, i da će on 2. januara doputovati u Beograd na medicinske preglede.

(Telegraf.rs / foto: kkcrvenazvezda.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srka

    27. decembar 2012 | 20:32

    Ovaj Čova je svetsko čudo !!!! Ljudi pa kako ga ranije nismo doveli gde bi nam kraj bio!!!! Zasto tog coveka ne postave na celo drzave ,samo napred Čovo kralju!!!! Čova za predsednika !!!

  • misko

    27. decembar 2012 | 23:00

    To je najveca ljiga u srbiji, potrudice se da dovuce kes u zvezdu da bi dopunio dzepove

  • Zika Pauk

    27. decembar 2012 | 19:44

    toliko o lošem poslovanju telekoma,koji mora da se proda.kako vas nije sramota?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA