LIPI DEMANTOVAO REAL: Ne idem iz Kine u Madrid!

Trofejni italijanski fudbalski trener Marčelo Lipi demantovao je navode da će napustiti kineski Guangžu i preuzeti ekipu madridskog Reala

  • 0

U poslednjih nekoliko dana pojavile su se informacije da će trofejni italijanski stručnjak Marčelo Lipi preuzeti klupu madridskog Reala, pošto je razgovarao sa sportskim direktorom "kraljevskog kluba" Zinedinom Zidanom. Međutim, ubrzo je sve spekulacije pobio upravo Lipi.

- Nije tačno da idem u Real i da sam o tome razgovarao sa Zinedinom Zidanom. Naravno da mi prija što me povezuju sa takvim klubom, ali u tim pričama nema ni trunke istine. Stvarno ne znam šta su pričali Zidan i predsednik Reala Florentino Perez. Imam još dve godine ugovora sa Guangžuom i srećan sam u Kini - rekao je Lipi kineskim medijima.

Italijan je letos stigao u Guangžu i odmah je osvojio titulu prvaka Kine. U Realu se, "drma" fotelja Žozeu Murinju, čiji tim trenutno zaostaje 16 bodova za vodećom Barselonom.

Pre Guangžua, Lipi je trenirao Italiju, u dva navrata Juventus, sa kojim je osvojio pet Skudeta, Inter i Napoli. Ukupno je osvojio 16 trofeja, uključujući Svetsko prvenstvo i Ligu šampiona.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA