RASPRODAJA U HUMSKOJ: Stojković u Turskoj, Šćepović i Sretenović u Busanu

Prema još uvek nezvaničnim informacijama, Stojković je dogovorio trogodišnju saradnju sa Mersinom, a u redovima šampiona Srbije ne žele da mu staju na put, u znak zahvalnosti za igre u crno-belom dresu i zbog želje da se rastereti budžet

  • 2

Golman Partizana Vladimir Stojković mogao bi već u zimskom prelaznom roku da napusti Partizan, a kako prenosi "Sport", on je  već dogovorio saradnju sa turskim Mersinom.

Takođe, Stefan Šćepović i Sreten Sretenović na pragu su odlaska u korejski Busan, što je potvrdio i direktor "crno-belih" Ljubiša Tumbaković.

 Prema saznanjima "Sporta", Stojković je dogovorio trogodišnju saradnju sa tim klubom, a u redovima šampiona Srbije ne žele da mu staju na put, u znak zahvalnosti za igre u crno-belom dresu i zbog želje da se rastereti budžet.

Uprkos tome što se činilo da je Stojković pred potpisivanjem novog ugovora sa Partizanom, u četvrtak je došlo do obrta. Saradnja sa turskim prvoligašem je, kako piše "Sport", dogovorena preko posrednika, među kojima su i srpski menadžer Ranko Stojić i jedan engleski agent koji brine o karijeri srpskog golmana, koji su o svemu obavestili čelnike Partizana, prvenstveno sportskog direktora Ljubišu Tumbakovića.

Stojković je jedan od najplaćenijih fudbalera u ekipi, pa bi prelaskom u Mersin dosta rasteretio budžet "crno-belih". S druge strane, Mersin pokušava da se prestroji tokom zimske pauze, pošto u prvenstvu drži pretposlednju poziciju, a akcenat su stavili na dovođenje kvalitetnog golmana, a izbor je očigledno pao na Stojkovića.

Što se tiče odlaska Sretenovića i Šćepovića, sve je već jasno, samo se čeka da se transfer završi.

- Veoma smo blizu realizacije ta dva transfera. Južnokorejci su prihvatili naše uslove i sada čekamo njihov povratak u Srbiju kako bismo posao priveli kraju - rekao je Ljubiša Tumbaković za "Sport".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA