Vujošević: Anđušić nije šraf za moju mašinu! Lavernj stiže na dve i po godine! (VIDEO)

Klub je sporazumno raskinuo saradnju s mladim bekom, ali i rešio pitanje centra na duži period

  • 1

Na završnom koktelu Košarkaškog kluba Partizan i predstavljanju kalendara za 2013. godine najtraženija osoba je bio Dragan Todorić. Sportski direktor kluba iz Humske objasnio je da se klub razišao sa Danilom Anđušićem, dok je potvrdio dolazak francuskog centra Žofrea Lovernja.

- Sporazumno je danas raskinut ugovor sa Danilom. Želeli smo da ostane, ali on bi veću minutažu - rekao je Todorić.

Odlazak reprezentativca Srbije, za kojeg je već zainteresovana Budućnost, slikovitije je objasnio prvi trener tima Duško Vujošević.

- Anđušić nije bio šraf za mašinu kakvu ja pravim. Želimo mu sve najbolje u karijeri, a vreme će pokazati da li je ovo bila naša greška - rekao je Vujošević.

Partizan je, prema rečima Todorića, rešio pitanje centarske pozicije za dug period jer je ugovor potpisan sa Žofreom Lovernjom.

- Francuz je mlad i perspektivan igrač. Potpisali smo ugovor na dve i po godine, što nam garantuje bezednost na poziciji pet! - rekao je sportski direktor "crno-belih".

(D. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boban

    28. decembar 2012 | 15:52

    Lepo,lepo...vujosevic izbacuje andjusica(potencionalnog reprezentativca) koji slucajno odlazi u buducnost? Slucajnost? Slucajnost nije slucajna...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA