SEKSI DEBITANTKINJE: Sportistkinje koje su vas ostavljale bez daha! (FOTO) (1.DEO)

U minuloj olimpijskoj godini, mogli ste da primetite neka nova lepa ženska lica i vitka tela na terenima širom sveta, a Telegraf je za odabrao one koje su se probile na svetsku scenu

  • 1

Na sportskim terenima širom sveta, tokom 2012. godine pojavile su se neke nove sportiskinje zbog kojih vam se pogled zaustavio na njima.

Olimpijska godina koju smo ispratili je bila savršena prilika da na jednom mestu proberete nekoliko lepotica koje su prestavljale svoje zemlje u Londonu.

Telegraf je za vas izabrao najlepše debitantkinje i povratnice, koje su vas osvojile svojim izgledom, i to ne samo u Londonu.

Aleks Morgan

Američka fudbalerka koja je sve očarala na Olimpijskim igrama u Londonu. Igra u napadu i članica je Sijetl Saundersa. Ova 23-ogodišnjakinja je svoju premijeru imala na Svetskom prvenstvu godinu ranije kao najmlađi član američke reprezentacije. A u Londonu je privukla svetsku pažnju odličnim partijama, pogotovo u Londonu. Amerikanci su slavili njen gol za pobedu protiv Kanade, koji je bio ukupno 20 u reprezentaciji, postavši tako tek šesta igračica u nacionalnom timu kojoj je to pošlo za rukom u jednoj godini. Morgan je proglašena za najbolju fudbalerku u 2012. godini u svojoj zemlji, sa 28 golova i 21 asistencijom.

 

Dana Volmer

Što je Majkl Felps u muškoj konkurenciji, to je Dana Volmer za Amerikance u ženskom plivanju. Ova devojka nije baš klasičan primer devojke koja je ove godine napravila bum u svojoj karijeri. Ona je još na Igrama u Atini 2004. godine, osvojila zlatnu medalju kao član štafete 4x200 metara slobodno, koja je tada postavila svetski rekord. Ali je zato, osam godina kasnije, sama osvojila zlatnu medalju i postavila novi svetski rekord na 100 metara leptir! Ponovo je učestvovala u štafeti i tu je zajedno sa ostatkom ekipe osvojila najsjajnija odličja na 4x100 mešovito i 4x200 slobodno.

Da upotpunimo impresivnu sliku o Dani: vlasnica je 30 medalja sa velikih takmičenja, od kojih su 18 zlatne, osam srebrnih i četiri bronzane.

 

Džesika Korda

Ćerka Petra Korde, tenisera osvajača Australijan opena 1988. godine, Šampionka u nastajanju – sa svega 19 godina postiže fenomenalne rezultate u, nećete verovati, golfu! Priznajte da kada vam neko spomene ovaj sport pomislite na starije ljude koji imaju novca da se igraju na travnatom terenu, ili na Tajgera Vudsa.

Bila je najbolje rangirana u amatarskoj konkurenciji, a ušla je u Top 20 u društvu profesionalki. U Americi procenjuju da će uskoro biti najbolja golferka sveta jer ima neverovatan talenat. To je dokazala u 2012, kada je osvojila titulu u okviru LPGA (Ladies Professional Golf Association) tura, pošto je u Australiji bila najbolja u plejofu u kom je bilo šest najboljih takmičarki.

 

Roksi Louv

Iz egzotične Južne Afrike stiže da u jednom istom egzotičnom sportu pokaže svoje umeće i svu svoju lepotu. Roksi se prvo bavila hokejom, ali se najbolje snalazi na surfdasci, a iako nije osvojila ove godine nijednu titulu, ne možemo a da ne primetimo da je izuzetno lepa. Provodila je dosta vremena putujući i radeći kao model (razumljivo i zašto), tako da je karijeru stavila po strani. Magazin FHM je uvrstio među 100 najseksipilnijih žena.

 

Voula Paraskeva Papakristo

Grčka atletičarka koja je je ove godine mogla i na bolji način da ima svoju premijeru. Papakristo je izbačena iz olimpijskog tima svoje zemlje nakon rasističke “šale” na Tviteru u kojoj je ismevala migrante iz Afrike, pa još i izražavala podršku ekstremnoj desnici.

Sa toliko Afrikanaca u Grčkoj, komarci sa Zapadnog Nila će bar jesti domaću hranu – reči su zbog kojih je zanosna atletičarka morala da pakuje kofere samo što je stigla u London. Lekcija je, nadajmo se, naučena, jer za 23-ogodišnju Voulu još ima vremena u troskoku.

 

Džonel Filinjo

Nova fudbalerka zasijala je u Londonu. Nakon što su poražene od Amerike u polufinalu, Filinjo i ostale Kanađanke su smogle snage da se izbore makar za bronzanu medalju. Za to je bila dovoljna minimalna pobeda nad Francuskom. U reprezentaciju je pozvana još za Olimpijske igre u Pekingu, ali je od tada 22-ogodišnjakinja izrasla u pravu igračicu i devojku za kojom zastaje dah.

 

Kajlin Kajl

Nije Filinjo jedina kojom Kanada može da se pohvali. Saigračica prethodne lepotice je nešto iskusnija, 24-ogodišnja Kajlin, koja je na putu do bronzane medalje odradila vrhunski posao u veznom redu Kanađanki. Kajlin je bila član i U17 i U20 selekcija, a prvi put je zemlju predstavlja još 2006. godine. Na Panemeričkim igrama je 2011. godine bila član ekipe koja je savladala Brazil u meču za trofej.

 

Mišel Jeneke

Planetarnu popularnost je stekla na atletskoj stazi, gde se pre trke na interesantan način zagrevala. Njeno đuskanje je osvojilo ceo svet, tako da je australijska atletičarka „objasnila“ kako da privučete pažnju svetu ukoliko zaplešete ovako izvajanim telom.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA