ROĐAK TAMNOPUTOG SRBINA: Rišairo voli Srbiju i navija za Partizan!

- Preko leta je često dolazio u Pirot kod svoje rodbine, a ja sam bio gost u njegovoj kući u Holandiji - rekao je bivši učesnik Velikog brata Manuel Stojanović, dodajući da tamnoputi polusrbin solidno govori srpski jezik

  • 0

Bivši učesnik rijalitija "Veliki brat" Manuel Stojanović, koji se nekada bavio fudbalom, u srodstvu je sa zvezdom Gronignena Rišairom Živkovićem, tamnoputim fudbalerom sa Holandskih Antila koji ima srpske krvi, i tvrdi da ovaj fudbaler dobro govori srpski  i da navija za Partizan.

- Od malih nogu je pokazivao izuzetan talenat. Preko leta je često dolazio u Pirot kod svoje rodbine, a ja sam bio gost u njegovoj kući u Holandiji. Sećam se da kad sam došao sa Radničkim iz Pirota u Holandiju da je Rišairo odgledao svaku našu utakmicu - rekao je Stojanović u razgovoru za "Kurir".

On je potvrdio da Živković solidno govori srpski.

- Naravno da govori, ne mogu reći da je baš sjajan, ali razume sve i odlično se sporazumeva. Ne razlikuje se tu od ostale naše dece koja su odrasla u inostranstvu i tamo su išla u strane škole.

Stojanović smatra da je rano pokretati temu da Živković jednog dana zaigra za Srbiju.

- Naravno da bismo mnogo voleli da igra za Srbiju, ali je još rano da pričamo na tu temu.

Učesnik "Velikog brata" je na kraju otkrio da Rišairo navija za Partizan.

- Kao i veći deo njegove familije, Rišairo navija za Partizan. Čudno je da čika Ljuba Marković, koji je pomogao dosta u njegovom odrastanju, nije tu previše želeo da utiče, iako je reč o okorelom zvezdašu - zaključio je Manuel Stojanović.

(Telegraf.rs / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA