PRAVAC TURSKA! Kamara i Tomić napuštaju Partizan

Za tamnoputog zadnjeg veznog stigla je ponuda iz Mersina, dok se potencijalni klub srpskog reprezentativca još drži u tajnosti

  • 2

Partizan je blizu dogovora transfera sa turskim klubovima oko tandema vezista i vrlo je moguće da će kasa "crno-belih" već u januaru biti punija za tri miliona evra, a seniorski tim kraći za dva imena.

Prema pisanju "Sportskog žurnala", postoje nagoveštaji da će Medo Kamara i Nemanja Tomić uskoro napustiti tim srpskog šampiona. Za internacionalca iz Sijera Leonea interesuje se Mersin i zadnji vezni je bukvalno već pred potpisom za turskog prvoligaša. To je bilo i očekivano, jer ja Medo još ranije nekoliko puta izražavao nezadovoljstvo svojim statusom u klubu. On bi se u Mersinu pridružio srpskom štoperu Milanu Stepanovu.

Legija srpskih internacionalaca u Turskoj mogla bi da bude povećana za još jedno ime. Drugi turski klub odlučan je u nameri da dovede srpskog reprezentativca Nemanju Tomića. Partizan je čak spreman i da spusti obeštećenje na dva miliona evra kako bi se popularni Neca najzad oprobao u inostranstvu.

Tomić je nekoliko puta pokušavao da napusti Humsku, ali je svaki put nešto kočilo. Sada je možda najbliže dogovoru, ali se ime potencijalnog turskog kluba drži u strogoj tajnosti.

Od ostalih pominjanih odlazaka zasad još ništa. Ivan Ivanov kaže da ostaje do leta, a isto i Vladimir Stojković.

- Ostajem! Zasad - kaže Stojković u izjavi za "Sportski žurnal", i dodaje:

- Mogu da idem samo ako dođe ponuda kojom ćemo biti zadovoljni i ja i klub. O interesovanju drugih klubova sam čitao u novinama i ništa se nije desilo. I dalje sam fudbaler Partizana - rekao je bivši golman Crene zvezde.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pfc

    29. decembar 2012 | 11:40

    Ma svi uPartizanu navijaju za zvezdu,samo mi toga nismo svesni jel da Koko? Jel vam to reko Covic? Vi stv imate problem u glavi,nije zezanje!

  • koki

    29. decembar 2012 | 11:06

    Verujte mi ljudi na rec,Nemanja Tomic i dan danas pljuje partizanov dres, isto kao i svojevremeno Danko Lazovic... Njih dvojica su veliki zvezdasi!!! Nije ni cudo sto zeli da pobegne!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA