PREMIJER: Pevci pojeli crne mačke (VIDEO)

U prvom meču 19. kola Premijer lige, Totenhem savladao Sanderlend na gostovanju (2:1) i zauzeo treću poziciju na tabeli, barem na dva sata

  • 0

Jedna od pet najjačih liga, u kojoj nema zimske pauze i prestajanja odigravanja utakmica, Premijer liga započela je svoje 19. kolo na "Stadionu svetlosti" u Sanderlendu.

Domaći istoimeni tim dočekao je Totenhem, koji igra sve bolje, što je dokazao i u ovom meču, koji su dobili 2:1. Da sve bude nesrećnije za "crne mačke", domaći su poveli golom Džona O'Šeja u najboljem mogućem trenutnku, pet minuta pre kraja prvog poluvremena, kada se najbolje snašao u gužvi posle jednog centaršuta.

Domaći su postigli još jedan gol odmah na početku drugog dela utakmice, s tim što je ovog puta lopta nesrećom završila u njihovoj mreži. Karlos Kueljar je izjednačio rezultat za Totenhem u 48. minutu, kada je nespretno reagovao posle centaršuta i matirao svog gomana Minjolea.

Onda je usledio i potpuni preokret. Posle samo tri minuta, Aron Lenon je doveo ekipu iz Londona u prednost i, ispostavilo se kasnije, već tada postavio konačan rezultat.

Totenhem će bar na dva sata preuzeti treću poziciju od Čelsija, jer sada imaju 33 boda, što je jedan bod više od Čelsija, s tim što "plavci" u ovom trenutku imaju čak dve utakmice manje.

REZULTATI 19. kola:

subota:

Sanderlend - Totenhem 1:2

( O'Šej 40. - Kueljar 48(ag), Lenon 51. )

Aston Vila - Vigan 16.00h

Fulam - Svonsi

Mančester Junajted - VBA

Norič - Mančester siti

Reding - Vest Hem

Stouk - Sautempton

Arsenal - Njukasl 18.30h

nedelja:

Everton - Čelsi 14.30h

KPR - Liverpul 17.00h

TABELA: Mančester Junajted 43, Mančester Siti 39, Totenhem 33, Čelsi 32(-1), Arsenal 30, Everton 30, VBA 30, Liverpul 25, Stouk 25, Norič 25, Svonsi 24, Vest Hem 23...

(D. G.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA