Simić: Jagodina mi je bila prekretnica

- Uvek kada se vratim, osetim porodičnu atmosferu u klubu. Ovde su svi u službi kluba, i to se oseća na svakom koraku. Jagodina je bila prekretnica u mojoj karijeri i zahvaljujem se predsedniku Milanoviću i svima u klubu - rekao je za klupski sajt fudbaler BATE Borisova

  • 0

Marko Simić, jedan od retkih Srba koji igraju u Belorusiji, član BATE Borisova, posetio je Jagodinu, klub iz kojeg je i otišao u pečalbu. Sjajne partije i činjenica da je igrao dva ciklusa Lige šampiona "kvalifikovali" su ga u dres reprezentacije naše zemlje.

Šampionat Belorusije startuje u februaru i traje do kraja novembra, a slobodne dane Simić provodi u zemlji.

- Uvek kada se vratim osetim porodičnu atmosferu u klubu.  Ovde su svi u službi kluba, i to se oseća na svakom koraku. Jagodina je bila prekretnica u mojoj karijeri i zahvaljujem se predsedniku Milanoviću i svima u klubu. Čestitam na trenutnom plasmanu u ligi i želim da moj bivši klub osvoji kup. Puno sreće i uspeha u Novoj godini želim Jagodini - izjavio je Marko Simić, a prenosi sajt Jagodinaca.

(Foto: fkjagodina.org.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA