Ronaldinjo snima film dok čeka poziv u reprezentaciju!

Nekada najbolji fudbaler planete Ronaldinjo (32) nada se tome da će igrati na predstojećem Svetskom prvenstvu, koje se 2014. godine održava u njegovoj domovini Brazilu, a dok čeka poziv selektora zna kako na zanimljiv način da iskoristi slobodno vreme

  • 0

Ko se seća filma "Svemirski basket" (Space Jam) i uloge Majkla Džordana u tom filmu kako se bori protiv vanzemaljaca, sigurno će se obradovati i želeti da vidi i nekada najboljeg fudbalera planete Ronaldinja u sličnoj ulozi.

Ronaldo Asis de Moreira trenutno igra za Atletiko Minero u svojoj domovini i dok se nada i čeka poziv selektora u nacionalni tim, radi na novom projektu, a u pitanju je film koji se zove "Ronaldinjo protiv vanzemaljaca" i baziran je upravo na priči iz pomenutog filma sa Džordanom.

Osvajač Zlatne lopte iz 2005. godine je poslednji put igrao za nacionalni tim na prijateljskoj utakmici protiv Bosne i Hercegovine u februaru ove godine. Novim dolaskom Felipea Skolarija na mesto selektora Brazila, fudbaler Atletiko Mineira nada se tome da će dobiti poziv za buduće mečeve reprezentacije.

- Iz sve snage želim da igram na Svetskom prvenstvu. Za mene, kao i za većinu Brazilaca, to će biti poseban šampionat. Želim da se vratim u formu koja me je krasila i siguran sam da mogu da pomognem reprezentaciji - istakao je Ronaldinjo.

Ronaldinjo (32) pre Mineira igrao je za Flamengo, Milan, Barselonu, PSŽ i Gremio. Za prvi tim "karioka" odigrao je 94 utakmice i postigao 33 gola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA