HOPMAN KUP: Ana i Nole pobedili u singlovima, Italijani bolji u dublu

U prvom kolu turnira u australijskom Pertu, Ana Ivanović savladala Frančesku Skjavone sa 6:0, 6:4, a drugu pobedu za Srbiju je obezbedio Novak Đoković nad Andreasom Sepijem (6:3, 6:4). Italijani bolji u dublu (7:6, 6:4). U narednom kolu je protivnik Australija

  • 0

Novak Đoković i Ana Ivanović uspešno su započeli takmičenje na Hopman kupu.

Selekcija Italije bila j protivnik u prvom kolu, u kom je Ana prvo savladala Frančesku Skjavone u dva seta sa 6:0, 6:4, da bi potom Novak lako pobedio Andreasa Sepija takođe u dva seta sa 6:3, 6:4.

Ivanovićeva je protutnjala kroz prvi set, ne dozvolivši Italijanki da osvoji ni gem, iako je imala dve brejk lopte. Ni u drugom setu nije mogla Skjavone da nametne svoju igru, pa je Ana uspela da u nešto dužem setu zabeleži prvu pobedu.

U narednom meču, Nole nije imao problema sa igračem koji mu je na Rolan Garosu priredio pravi pakao, tako da i pored kasnog dolaska u Pert, prvi igrač sveta je bez velikih problema obezbedio drugu pobedu.

U poslednjem meču mešovitih dublova Sepi i Skjavone su ostvarili utešnu pobedu u dva seta (7:6, 6:4).

- Nismo se Novak i ja videli neko vreme, tako da smo se uigravali na terenu - rekla je Ana posle poraza koji nije bio od rezultatskog značaja.

U narednom kolu naše tenisere očekuje duel u sredu sa Australijom, koja je sa maksimalnih 3:0 savladala Nemačku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA