KO ĆE PRE DO SRBINA: CSKA i Milan se otimaju o Đuričića

Mladi srpski fudbaler će najverovatnije na leto 2013. napustiti Holandiju, a za sada mu stižu brojne ponude kako sa zapada, tako i sa istoka Evrope

  • 0

Mladi srpski fudbaler Filip Đuričić, član holandskog Herenvena, ne može da se odbrani od ponuda koje dobija od evropskih ekipa. Ruski fudbalski gigant CSKA poslao je konkretnu ponudu za njega, a iako nude najviše, Đuričić bi radije u neki zapadnoevropski klub. Novac u ovom trenutku nije najvažniji uslov za prelazak u novu ekipu.

Međutim, italijanski mediji prenose da je Milan, na savet Marka van Bastena, Đuričića stavio na prvo mesto liste želja za sledeću sezonu. Brzo se zaboravilo da je Đuričić (20) bio zapostavljen u srpskom fudbalu.

Tek je na insistiranje Aleksandra Jankovića pristao da zaigra u mladoj reprezentaciji kroz koju je stigao do A tima gde je za sada postigao dva gola. Đuričić će najverovatnije promeniti klub na leto 2013. godine.

Novogodišnje praznike je proveo u Beogradu gde je i sam primetio da izlazi iz anonimnosti.

- Primećujem da me sve više ljudi posmatra. Ali i dalje deluje kao da nisu sigurni odakle me poznaju - rekao je Đuričić.

Ukoliko nastavi putem kojim je krenuo, vrlo brzo će Zdravko Čolić tražiti njegov autogram, a ne obrnuto kako je bilo pre nekoliko dana kada su zajedno leteli iz Amsterdama za Beograd.

(Telegraf.rs / Foto: Milena Đorđević)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA