ČUVAR PLAŽE U ZIMSKOM PERIODU: Mič Bjukenon posetio Mančester siti

Poznati glumac Dejvid Haselhof, koji je tumačio čuvenog šefa u televizijskog seriji Čuvari plaže, posetio je fudbalere Mančester sitija

  • 0

Poznati Tv spasilac MIč Bjukenon  harao je osamdeseth godina okružen lepoticama iz serije "Čuvari plaže", a glumac koji je tumačio glavni lik Dejvid Haselhof posetio je fudbalere Mančester sitija kako bi ih spasao poraza od Stouka.

Iako Mančester nema more ni plažu, Haselhof je došao da bodri "građane" da pobede Stouk sa 3:0, a nakon toga ih je posetio u svlačionici i čestitao im Novu godinu, a od igrača je dobio na poklon dres Mančester sitija.

Inače, poznati glumac je član žirija na televizijskom šouu "Britanija ima talenat", a kako je rekao slobodan dan je iskoristio da odgleda utakmicu.

- Nema ništa lepše nego kada gledaš Siti kad ti je slobodan dan. Ja sam u priči, znam koliko je grad podeljen između Sitija i Junajteda, a i ja sam razapet između dva kluba. Želim vam svima srećnu Novu godinu - poručio je Haselhof.

(Telegraf.rs/Foto :The Sun)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA