PRIVEDEN: Bivši NBA košarkaš u zatvoru jer je glasno puštao muziku!

Nekadašnji igrač Golden Stejta, Njujorka i Minesote Latrel Sprivel, koji je zapamćen zbog davljenja svog trenera za vreme treninga, završio u zatvoru jer se zabavljao

  • 0

Košarkaši iz Amerike, posle završetka karijere u NBA, uglavnom kasnije budu spominjani u negativnom kontekstu. Prokockali novac, bankrotirali, silovali devojke, a nekadašnji igrač Golden Stejta, Njujork Niksa i Minesote, Latrel Sprivel završio je u zatvoru zbog glasne muzike!

Bivša NBA zvezda uhapšena je u ponedeljak po podne nakon što je policija dobila ponovljene žalbe na glasnu muziku koja dolazi iz njegove kuće na istočnoj obali Milvokija. Policija je izjavila kako neće objaviti detalje incidenta, osim što je u izveštaju navedeno da je policija dobila dve pritužbe u roku od jednog sata, i da se isto to dogodilo i nekoliko puta u proteklih nekoliko meseci.

Sprivel je "okačio patike o kvaku" pre pet godina, a 42-godišnjak je najbolje dane svoje karijere proveo u Golden Stej Voriorsima, gde je igrao u periodu od 1992. do 1998. godine. Za to vreme je bio učesnik Ol star utakmica kojih je na kraju "prikupio" četiri, jednom je izbran u idealni tim sezone, 1994. godine.

Ostao je upamćen i po suspenziji od 68 utakmica, kada se 1. decembra 1997. godine na treningu ekipe iz Ouklenda pokačio sa trenerom P. Dž. Karlseimom, kojeg je na kraju probao i da udavi golim rukama. Davio ga je 7 do 10 sekundi, ali su ih na kraju saigrači razdvojili. Imao je tokom karijere još nekoliko incidenata, šala i pošalica, ali sada je otišao iza rešetaka samo zbog glasne muzike.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA