Srbin ubijen u Frankfurtu bio K1 i MMA borac!

Bojan Ristić (37) iz Bora preminuo je na licu mesta, dok je drugi Srbin identifikovan tek danas, to je srpski K1 i MMA borac Marko Jakšić (20)

  • 3

U hotelu "Luksor" u centru Frankfurta, u nedelju uveče, dvojica srpskih državljana izbodena su noževima. Jedan od njih, 37-godišnji muškarac Bojan Ristić iz Bora, koji je preminuo na licu mesta, a drugi je identifikovan tek danas, i to je srpski K1 i MMA borac Marko Jakšić (20).

Iako je bio teško ranjen, Jakšić je uspeo da se iz sobe na četvrtom spratu spusti u prizemlje do recepcije, ostavljajući krvavi trag za sobom.

Zaposleni u hotelu odmah su pozvali Hitnu pomoć i policiju. Mlađi srpski državljanin hitno je prebačen u bolnicu gde je nešto kasnije preminuo od posledica ranjavanja.

Iako policija nije iznela detalje o tragediji, otac druge ubijene osobe otkrio je da su obojica izbodeni nožem.

Jakšić je prošle godine odradio dve MMA borbe u kojima je pretrpeo dva poraza. Najpre ga je u aprilu u Beogradu tehničkim nokautom svladao Dušan Džakić, a zatim ga je gušenjem mesec dana kasnije u istom gradu pobedio i Nemanja Uverić.

Okolnosti i motivi njegovog ubistva u Frankfurtu i dalje nisu u potpunosti poznate javnosti, ali otac druge ubijene osobe otkrio je da su Marko i njegov sin izbodeni nožem. Nezvanično se pominje da su Jakšić i njegov prijatelj raznosili pice kada se desio incident u kom su stradali.

Nije ni poznato ima li već policija kakve tragove, osumnjičene, no nadamo se da će odgovorni za ovaj strašni zločin biti izveden pred lice pravde.

(Telegraf.rs / Foto: fightsite.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA