REŠENO: Šćepović i Sretenović idu u Busan!

Detalji transfera dogovoreni, čeka se samo zvanični dokument iz Južne Koreje, Partizan inkasira oko 1.300.000 evra

  • 0

Posle samo pola godine u crno-belom dresu srpskog šampiona Stefan Šćepović i Sreten Sretenović odlaze u južnokorejski Busan. Stvar je dogovorena do detalja, a čeka se samo da tokom dana stignu garancije ze transfer sa Dalekog istoka i dvojac će krenuti na put.

Odlaskom dvojice fudbalera, Partizan bi trebalo da inkasira oko 1.300.000 evra, što će biti odličan posao, budući da je letos Šćepović došao kao slobodan igrač, dok je za Srtetenovića plaćeno Olimpiji iz Ljubljane oko 100.000 evra.

- Došao sam kao slobodan igrač i tada sam se sa klubom dogovorio da u slučaju ponude koja bi odgovarala i Partizanu i meni mogu da promenim sredinu već ove zime. Izgleda da se primakao rastanak, ali o onome što me očekuje u Koreji ne bih da pričam dok ugovor ne bude ozvaničen. Žao mi je što nisam osvojio titulu sa Partizanom, verujem da će ekipa uspešno završiti započeti posao - rekao je Stefan Šćepović za "Večernje novosti".

Pored "crno-belog" dvojca, u Busan bi trebalo da se preseli još jedan srpski fudbaler, Miloš Bosančić, trenutno član Libereca.

- Dobio je papire, gazda ga je pustio, Boske je prihvatio uslove, vodim i njega u Južnu Koreju - izjavio je za "Sportski žurnal" fudbalski menadžer Fakrija Šekularac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA