POJAČANJE! Milan Popović ulazi u UO crveno-belih!

Dečko poznate hrvatske pevačice mogao bi da unese kapital od velikog značaja za deblokadu računa. Viđen na Marakani još na 143. derbiju kako je posetio igrače posle pobede nad Partizanom

  • 2

Ono što se spekuliše već više od mesec dana izgleda da će dobiti potvrdu vrlo brzo. Milan Popović, poznatiji kao "kralj bakra", ali i dečko hrvatske pevačice Severine, sa kojom ima dete, postaće član Upravnog odbora Crvene zvezde.

"Blic" piše da bi Popović mogao finansijski vrlo da pomogne klubu čiji je član i veliki navijač.

Zanimljivo, njegovo ime se nije spominjalo od formiranja Radne grupe, ali je bilo jasno još od 143. večitog derbija da Popović ne dolazi samo zbog navijanja na "Marakanu".

Malo ko je primetio da je upravo Popović, zajedno sa Nebojšom Čovićem među prvima napustio svlačionicu igrača čestitavši im pobedu u okršaju sa najvećim rivalom. Viđen je u svakom obimnijem skupu na "Marakani" u poslednjem mesecu prethodne godine.

- Ja sam mnogo veći "zvezdaš", nego Severina "hajdukovac" - rekao je Milan Popović 15. marta prošle godine kada je učlanio svog tek rođenog sina u Crvenu zvezdu.

Popović je rođen 10. decembra 1965. godine. U inostranstvu je boravio do petooktobarskih promena, kada je u Srbiji pokrenuo biznis sa "Ist group" kompanijom, vlasnika Zorana Drakulića. Kupio je za tri miliona evra valjaonicu bakra "Sevojno".

Početkom devedesetih je počeo da stvara imperiju u Rusiji, gde se sprijateljio i ušao u posao sa Vasilijem Anisimovom i Igorom Altuškinom, poznatim oligarsima u oblasti metala i nekretnina. Osnovao je 1999. godine "Amalko grupu", firmu koja se bavila trgovinom i investicijama u industriji bakra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pedja

    4. januar 2013 | 12:47

    E jos severina da vam dodje i sve je u redu!

  • dodje maca na vratanca

    4. januar 2013 | 14:10

    Na ovoj slici sa zvezdinom karticom a u Splitu sa Hajdukovom 001.....jeb.. li mu Severinu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA