SERENA: Strašno mi je dosadno!

Američka teniserka ima priliku da u Australiji postane najstariji broj 1 svih vremena u ženskom tenisu, ali požalila se da joj život više nije mnogo zabavan

  • 0

Serena Vilijams izjavila je da su joj tenis i život postali dosadni, da se više ne zabavlja na terenu, ali to je verovatno neće sprečiti da se na Australijen openu domogne prvog mesta WTA liste.

- Stvarno mi je dosadno sada. Navikla sam da mi bude zabavno. Za zabavu pozovite Serenu. Sada, ako hožete da se provedete, ne zovite mene. Ne znam šta mi se to dešava - izjadala se medijima Amerikanka u Brizbejnu posle pobede nad Alizom Korne.

- Mislim da sam postala starija i shvatila da ne mogu da budem ta zabavna devojka do kraja života. Izgleda da ću postati najstariji broj 1, ne znam kako se to slaže sa zabavom - rekla je teniska šampionka.

Ako Serena dođe do osmine finala, zameniće sunarodnicu Kris Evert kao najstariji broj jedan svih vremena u ženskom tenisu.

Evert je imala 30 godina i 11 meseci kad je 1985. držala čelnu poziciju; Serena je već napinila 31 godinu, 26. septembra.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA