BALOTELI NA GUGLU: Da li ste mislili tuča sa...? (VIDEO)

Fudbaler Mančester sitija iza sebe ima podužu listu nestašluka, a na Guglu i podužu listu protivnika

  • 0

Jedan jedini, neponovljii, Mario Baloteli!

Super Mario je definitivno fudbaler koji trenutno privlači najviše pažnje. Skoro gde god da se pojavi napravi neku glupost ili zanimljivost, a poslednje o čemu se pričalo je svađa, a zamalo i tuča sa trenerom Robertom Manćinijem, koji mu je danas oprostio i demantovao da je uopšte i bilo tuče.

Međutim, da ne bismo pričali o svim nestašlucima tamnoputog Italijana, jer bi lista i tekst bili poduži, zanimljivo je kakve eventualne odgovore (smernice) možete dobiti na Guglu kada ukucate "Balotelli fight with..."(Baloteli se potukao sa...), pa i tu dobijate podužu listu njegovih "protivnika".

Pominju se i sadašnji saigrači poput Aleksandra Kolarova, Vinsena Kompanija, Mike Ričardsa, Serhia Aguera, do saigrača iz reprezentacije Đanluiđija Bufona i Marka Materacija.

Ovakvu "privilegiju" od fudbalera ima samo Baloteli, a ako želite da pogledate njegove ekscese, pogledajte sledeći video-snimak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA