RAT BIVŠIH LJUBAVNIKA: Ana i Verdasko oči u oči u finalu Hopman kupa!

Posle dugog izbegavanja na turnirima, finale u Pertu donosi zanimljiv meč dubl miks u kom će jedno protiv drugog igrati Ana Ivanović i Fernando Verdasko, koji su krajem 2008. godine bili u vezi koju je raskinula Srpkinja

  • 0

PUCAĆE LOPTICE! U finalu Hopman kupa, u subotu od 10.45, sastaće se reprezentacije Srbije i Španije. Posle mečeva između Novaka Đokovića i Fernanda Verdaska, a onda i Ane Ivanović i Anabel Medine Geriges, uslediće i miks dubl u kom će doći do direktnog okršaja bivših ljubavnika - Ane i Fernanda.

Posle zaista dugog izbegavanja na turnirima, gde je bilo i više nego realno da se sretnu, ovoga puta meč u kojem će biti jedno naspram drugog probudiće uspomene, ali i meču dati zaista zanimljivu notu.

Publika u Pertu se već unapred raduje Aninim smečevima ka Fernandu ili njegovim skraćenim (lopticama) prema Ivanovićevoj.

ANA PREKINULA VEZU

Nekada najbolja teniserka sveta je, u godini kada je osvojila Rolan Garos, započela vezu sa španskim teniserom krajem 2008. godine. U prvom periodu se dosta nagađalo, ali je sve bilo jasno kada je Verdasko zajedno sa Aninom majkom bodrio svoju novu devojku u loži na turniru u Dohi.

- Hm, pa to je moja privatna stvar, deo mog života koji nije za javnost. Mogu samo da kažem da imamo veoma dobar odnos - rekla je Ivanovićeva tada.

Veza ipak nije potrajala, pošto je Ana početkom naredne godine raskinula i slomila srce Špancu, a on to nije ni krio.

- Tokom 2009. godine tenis će biti moj životni prioritet, tako da za ljubav neću imati mnogo vremena - rekla je Ivanovićeva, koja je oduvek bila štura u odgovorima na pitanja o Verdasku.

Kako to uglavnom biva, novinari su krenuli sa detaljnom analizom da je Srpkinja već počela da pokazuje simpatije prema golferu Adamu Skotu, ispostaviće se, njenom narednom dečku. Ana je otputovala u Melburn na Australijan Open odmah  posle turnira u Brizbrejnu, što nije bilo u dogovoru sa Špancem.

Verdasko je na kraju morao da traži utehu, najpre u zagrljaju glumice brazilskog porekla Kamile Bel, da bi potom na red došla i danska teniserka Karolina Voznjacki i najnovija Jara Mariano, američka manekenka, s kojom je u vezi od 2010. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA