SMENJUJU TEGELTIJU: Novinar SOS-a leti zbog politike?

Košarkaški novinar u svojoj emisiji "Zona press" najavio da će imati još dve emisije, a posle toga, ko zna... Telegraf saznaje da su politički pritisci da se Tegeltija stavi na hlađenje sve veći

  • 25

HOĆE DA GA SKLONE! Vladan Tegeltija nalazi se na izlaznim vratima "SOS kanala"! Jedini srpski novinar koji ima čak dve (vrlo gledane) emisije o košarci, vrlo je moguće već iza Srpske nove godine neće imati nijednu!

Kako Telegraf saznaje, urednika emisija "SOS koš" i "Zona press" žele da skinu s te pozicije, a razloge treba tražiti u političkim pritiscima stranke na vlasti kojoj se novinar zamerio konstantnim prozivanjem jednog košarkaškog kluba.

Prema našim informacijama, pritisak na ljude koji vode "SOS kanal" sve je veći, a sve se može završiti tako što će Tegeltija neko vreme provesti "na hlađenju".

- Nemam komentar - bilo je sve što nam je rekao Tegeltija na pitanje da li je tačno da mu se ukidaju emisije na SOS-u.

Novinar takođe nije želeo da komentariše informacije da nije u milosti političkih moćnika, koji žele da ga stave malo na klupu za rezerve ove televizije.

Međutim, u emisiji emitovanoj sinoć (četvrtak veče), sam Tegeltija je otkrio da je u ovom trenutku izvesno samo to da će voditi još dve emisije u kojima će mu gosti biti Željko Obradović i Dušan Ivković, a da će se za kasnije "videti".

VODIO RAT SA ZVEZDAŠIMA I ČOVIĆEM

Popularni Tegi nije previše popularan kod navijača Crvene zvezde, koji godinama smatraju da godinama promoviše samo KK Partizan. Još uvek se prepričavaju njegove emisije s prvim čovekom KK Crvena zvezda Telekom Nebojšom Čovićem, u kojima je "letelo perje" na sve strane.

Da između njih dvojice ima mnogo neraščišćenih računa pokazuje i nedavna Čovićeva konferencija, na kojoj je obelodanio prepisku između Tegeltije i navijača Crvene zvezde.

Pogledajte tekst iz jula s videom gde se Čović i Tegeltija opasno posvađali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • maximilijan

    4. januar 2013 | 17:14

    Hoce da ga smene zato sto je rekao istinu da najveci kriminalac na Balkanu preuzeo Crvenu Zvezdu ...................

  • ПОДРШКА ЗА ТЕГИЈА! ГРОБАРИ

    4. januar 2013 | 17:56

    ПОДРШКА ЗА ТЕГИЈА! О ТЕГИ ГРОБАРЕ,ЈЕБИ ЈЕБИ ЦИГАНЕ!!!! БРУКА И СРАМОТА! ЗНА СЕ КО СТОЈИ ИЗА ОВОГА...ТЕГИ СВИ СМО УЗ ТЕБЕ!

  • VS

    4. januar 2013 | 17:26

    Sramota, ako se ova informacija pokaza kao tacna! Ne slazem se mnogim Tegijevim politickim stavovima, ali imao je argumentovan pristup svemu. Ako ukinu ove emisije, SOS kanal "ide u kanal definitivno"!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA