SRBIN SRUŠIO PONOS IZRAELA Bjelica: Nije lako dobiti u Tel Avivu

Krilni centar Kahe Laboral bio najbolji u svom timu, ubacivši 17 poena za pobedu ekipe iz Vitorije nad Makabijem 71:70 u 2. kolu Top 16 faze Evrolige

  • 0

Košarkaš Kaha Laborala i srpski reprezentativac Nemanja Bjelica bio je jedan od ključnih igrača u pobedi svog tima nad Makabijem u 71:70 u 2. kolu Top 16 faze Evrolige. Bjelica je bio najefikasniji na meču sa 17 poena i pet skokova, a njegove trojke (šutirao je 5/8) u odlučujućim momentima bile su ključne za stizanje razlike rivala.

- Nije lako pobediti Makabi u Tel Avivu, iako to nije više ona ekipa od pre. Ipak, imaju jak domaći teren nezgodni su i uvek je teško igrati u "Nokia" areni. Čudna je bila utakmica, imali smo i 12 poena prednosti, onda su nas oni stigli i poveli sa osam. Međutim, uspeli smo da se konsolidujemo i da se vratimo u meč i na kraju trijumfujemo - kaže Bjelica za Telegraf.

On je istakao da je cela ekipa odigrala na zavidnom nivou i da su uspeli da naprave veliki korak ka plasmanu u četvrtfinale.

Ovo je bila veoma bitna pobeda, to je taj brejk koji smo tražili da napravimo u Top 16 fazi. Sada nam ostaje da budemo veoma oprezni i koncentrisani da na domaćem terenu igramo najbolje što možemo i da pobeđujemo, kako bismo izborili plasman u četvrtfinale - istako je Bjelica, i dodao:

- Zadovoljan sam kako sam odigrao, ali to je najmanje bitno, ne bih sebe da izdvajam jer je ovo pobeda tima. Ali, drago mi je što sam ubacio neke trojke koje su bile ključne. Najslađe je kad odigraš dobro, a tvoj tim pobedi - poručio je Bjelica.

Opširniji intervju sa Bjelicom pročitajte u nedelju 06. januara na Telegrafu.

(D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA