RAMADANI: Lazar Marković nije moj igrač, a čiji je pitajte Partizan!

Poznati fudbalski menadžer tvrdi da je napadač "crno-belih" bio u njegovoj agenciji, ali da više nije, i odbio je da otkrije ko poseduje prava na Markovića

  • 1

Poznati fudbalski menadžer Fali Ramadani izjavio je da igrač Partizana Lazar Marković nije njegov klijent, ali je odbio da precizira čiji jeste. Takođe, Ramadani je rekao da je Marković bio u poseti Čelsiju 29. decembra i da se video sa klupskim čelnicima.

- Tačno je, Lazar Marković je video Čelsi. Bio je u klubu, obišao stadion, upoznao neke od čelnika, ali nikakvih zvaničnih pregovora nije bilo. Sve se svelo na upoznavanje - izjavio je Ramadani za "Sportski žurnal", ocenivši da Marković do leta ostaje u Humskoj.

Na pitanje novinara čiji je Marković igrač, Ramadani je odgovorio:

- Partizanov.

Fudbalski menadžer odbio je da se upušta u to da li menadžerska agencija Pinija Zahavija ima prava na mladog napadača.

- Bolje da pitate "crno-bele", neka to kažu njihovi rukovodioci. Marković je bio igrač naše agencije, više nije. Više detalja mogu da daju ljudi iz kluba ako žele o tome da pričaju - zaključio je Ramadani.

(Telegraf.rs / Izvor: Sportski žurnal)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mika

    6. januar 2013 | 21:56

    Hahahaha... pa koga ti covece lazes??? Znaci sad kad se proda kao ti nemas veze sa tim,a pre par nedelja si rekao da nece sigurno iz partizana!!! Pa da skines sa sebe ljagu a prebacis na klub,koj kao mora da egzistira,pa je moorao da ga proda u januaru... e prevaranti ste vi belosvetski...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA