MURINJO: Zavidim Vengeru na stabilnosti, ali ne bih mogao dugo bez trofeja!

Portugalac je ocenio da bi mogao sezonu do dve da sprema tim i da ne osvaja pehare, ali duži post nije mu prihvatljiv

  • 2

Trener madridskog Reala Žoze Murinjo rekao je da zavidi kolegi iz Arsenala Arsenu Vengeru, koji već 17 godina sedi na klupi londonskog kluba.

Poslednji put trofej sa "tobdžijama" Venger je osvojio 2005. godine, kada je u finalu FA kupa savladao Mančester junajted posle boljeg izvođenja jedanaesteraca.

- Voleo bih da imam takvu stabilnost u klubu, ali u isto vreme meni je potreban pritisak kako bih osvajao trofeje. Kada ne bi bilo tog pritiska, sam bih ga stvorio. Moguće je izdvojiti sezonu ili dve za stvaranje tima, bez trofeja, ali ne više od toga - ocenio je Murinjo za tabloid "San".

- Možda će i Arsenal uskoro da počne da osvaja trofeje, igra dobro, stvara igrače, dovodi pojačanja u prelaznom roku i pre ili kasnije trebalo bi da nešto uzmu -  rekao je Murinjo, mada smatra da je ove sezone šampionska titula za "tobdžije" nedostižna, a da su favoriti gradski rivali, Mančester junajted i Mančester siti.

- Junajted je vrhunski klub i teško ih je skinuti kada se nađu na vrhu tabele. Ipak, Siti je šampion, poseduje neverovatne igrače i sigurno neće tako lako odustati od titule - rekao je Murinjio.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandr

    7. januar 2013 | 05:55

    Modric ti nema veze sa zivotom

  • Duh Sibenka

    6. januar 2013 | 14:47

    Rijesi se Ronalda dovedite Falcaa iza njega Modric i titule su te jer sta je manje sebicnih igraca zeljnih vlastite slave a ne kolektiva tu nema kruva.Modric je majstor a sta je najbitnije radilica koja igra za kolektiv nije prepotentan i zeljan slave ka neki (CR),prema tome prodajte ga i kupite 3 top igraca i naslovi su tu a on nek se licka cigo Portugalski u Engleskoj cuja san da ga obozavaju tamo hehehe...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA