TIPSAREVIĆ: Konačno sam uspeo, posle šest godina!

Srpski teniser izjavio je da se nije uspaničio posle odličnog početka španskog tenisera u finalu turnira u Čenaju, i obećao da će nastaviti da dolazi u Indiju

  • 1

Srpski teniser Janko Tipsarević nije krio radost posle pobede nad Špancem Robertom Bautistom Ahutom 3:6, 6:1, 6:3 u finalu ATP turnira u Čenaju i osvajanja četvrte titule u karijeri.

- Konačno sam uspeo, ovde igram šest godina i prošli put sam bio nadomak trijumfa. Mogao sam da osetim pobedu, ali nisam uspeo. Nisam se uspaničio kada je Roberto osvojio prvi set, bio je bolji i dominantan u tom delu igre, ali uspeo sam da se saberem i korak po korak vratim u meč - ocenio je svoj put do trijumfa deveti reket sveta.

Tipsarević je prošle godine takođe igrao finale, ali je izgubio od Miloša Raonića.

Srpski teniser  zahvalio se organizatorima turnira, i obećao ljubiteljima tenisa u Čenaju da će nastaviti da dolazi u Indiju.

Malo poznati Španac, 80. teniser na svetu, rekao je da je presrećan zbog načina na koji je startovao u 2013. godini.

- Igrao sam najbolji tenis u životu. Ovo je moje prvo finale u karijeri i uvek ću ga pamtiti. Protiv Berdiha sam odigrao prvi meč protiv tenisera iz Top 10, sada sam bio neverovatan u prvom setu, ali se nisam najbolje osećao u nastavku meča - prokomentarisao je Ahut.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA