TEVEZ: Mario, ne budi kao ja!

Argentinac koji je imao sličnih problema u Mančester sitiju pokušava da utiče na Balotelija da se uozbilji

  • 0

Napadač Mančester sitija, Argentinac Karlos Tevez, pokušava da utiče na saigrača Marija Balotelija kako bi mu pomogao da se izvuče iz nevolja u koje neprestano upada i krene napred u karijeri.

I sam Tevez imao je sukobe sa menadžerom Sitija, ali nikad nije došlo dotle da se hvataju za gušu, kao nedavno Baloteli i Mančini.

- Bio sam u sličnim situaciijama i voljan sam da Baloteliju pomognem da ne pravi iste greške kao ja. Razgovaramo na terenu i izvan njega - rekao je Tevez, koji je postigao gol u pobedi nad Votfordom (3:0) u FA kupu.

Na meču je nastupio i Baloteli, ušavši sa klupe pred kraj.

- Razgovarali smo pre slobodnog udarca i pustio sam da ga izvede da bi popravio samopouzdanja i stvari krenule nabolje. Mario će biti u redu, radi i pokušava da napreduje kao igra - ocenio je Tevez, koji sukob dvojice Italijana na treningu ne smatra tako strašnim.

- Slične stvari dešavale su se u svim klubovima u kojima sam igrao. Siti je uvek u centru pažnje, pa to važi i za Marija i Roberta, ali tako nečeg ima svuda - zaključio je Tevez.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA