DRAMATIČNO: Fudbaler pao i počeo da se trese posle sudara glavom!

Prema prvim procenama, fudbaler Union Berlina Felipe Galegos doživeo je potres mozga posle vazdušnog duela, zbog čega mu je celo telo drhtalo

  • 0

Strašan incident se desio na samom startu priprema fudbalera Union Berlina u Španiji.

U bolnici je završio 21-godišnji Čileanac Felipe Galegos posle sudara glavama sa saigračem iz omladinske ekipe. Nakon što su se jako sudarili u vazdušnom duelu, Galegos se srušio na zemlju i onesvestio. Njegova desna noga je počela da se trese, da bi u sledećem trenutku počelo celo telo.

Dramatična scena je poprimila jezive razmere kad su mu igrači prišli i počeli na španskom da govore da se smiri, ali je ubrzo prišao šokirani medicinski tim dok se nije pojavila Hitna pomoć. Gledaoci, koji su bili na treningu, su se razišli.

Dvadesetak minuta kasnije, Čileanac se probudio u bolnici. Osvestio se i počeo da odgovora na pitanja, a želeo je da sam ustane iz kreveta i besno je odbrusio tehničarima koji su hteli da mu pomognu: "Nisam ja žena".

Prema prvim dijagnozama, igrač je doživeo potres mozga, ali se tek očekuje utvrđivanje tačne dijagnoze.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA