OBOJICA OSTAJU: Obradović i Vraneš reizabrani selektori reprezentacija

Novi četvorogodišnji mandat poveren je dosadašnjim selektorima Dejvis i Fed kup teniskih reprezentacija. Zanimljivo da se na konkurs za obe konkurencije prijavio Roman Savokčin

  • 0

Dosadašnji selektori Dejvis kup i Fed kup reprezentacija Srbije, Bogdan Obradović i Dejan Vraneš, ponovo su izabrani su na sednici Komisije Teniskog saveza Srbije da vode teniske selekcije u narednom mandatu od četiri godine.

Obradović je 2010. godine osvojio Dejvs kup, dok je Vraneš na kraju prošle godine igrao u finalu FED kupa, uz to je proglašen od strane TSS za trenera godine 2012.

U javnosti se krajem decembra spekulisalo da će Vraneš napustiti mesto selektora u ženskoj FED Kup reprezentaciji, ali je on to demantovao.

Na osnovu kompletno prispelih dokumentacija Komisija je konstatovala da svi kandidati ispunjavaju uslove Konkursa, ali da su referense dvojice dosadašnjih selektora iznad onih koje su podneli ostali kandidati.

Kao kandidati za mesto selektora Dejvis kup ekipe, osim Obradovića kandidaturu su još podneli Goran Bubanj, bivši selektor, i  Roman Savočkin, dok je za mesto selektora u FED kup ekipi konkurisalo četiri  kandidata, osim Vraneša Roman Savočkin, Srđan Dašković, i Petar Popović.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA