OSTAJE U BIRMINGEMU: Žigić neće u Viljareal!

Pokušaj španske "žute podmornice" da se pojača srpskim napadačem je propao, jer su primanja koja nude mnogo manja od onih u Engleskoj

  • 0

Nikola Žigić neće se obresti u svom trećem klubu iz Španije, već ćemo nastaviti da ga gledamo i pratimo u engleskom Čempionšipu.

Viljareal se bori za povratak u Primeru i nalaze se na dobrom putu, ali pošto malo kubure sa golovima, garanciju za ulazak videli su u srpskom gorostasnom napadaču. Međutim, kako najavljuje Žigićev menadžer, Nikola će ostati u Birmingemu.

- Španci žele Žigića, ali pod uslovom da oni plaćaju 50 odsto njegove plate, a drugu polovinu da plaća Birmingem. Nikolu ne zanima španska druga liga. Ne ide mu se jer je zavoleo Englesku više nego nekada Španiju. Želeo ga je i Valter Zenga u Dubaiju, ali se nismo našli na istim talasnim dužinama - istakao je Milan Ćalasan.

Pored loših uslova koje nude Španci, s druge strane ni Birmingem nije baš voljan da ga pusti, nalaze se u poziciji da razmišljaju o opstanku u Čempionšipu.

Žigić bi verovatno uživao dobar status u ekipi i u španskoj ligi zbog svojih blistavih dana kada je igrao za Rasing iz Santandera, a malo manje i za Valensiju, gde nikada nije dobio pravu šansu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA