NBA: Karmelo čekao Garneta u garaži (VIDEO)

U senci derbija odigranog u Medison Skver Gardenu, između Niksa i Seltiksa, ostao je verbalni sukob dve zvezde koji se završio bez incidenta

  • 0

Prvi derbi NBA lige, susret između Njujork Niksa i Boston Seltiksa, pripao je ekipi iz Masačusetsa. Boston je slavio sa 102:96, iako je tim Doka Riversa igrao bez kažnjenog Ražona Ronda.

Međutim, u senci samog meča ostao je verbalni sukob Karmela Entonija i Kevina Garneta. Naime, obojica su u poslednjoj deonici dobili po tehničku, a tada je zvezda Niksa dobacila jednom od najiskusnijih igrača NBA lige: "Čekam te napolju".

Ispade da je od reči, pošto je popularni Melo u garaži "Medison Skver Gardena" sačekao Garneta...

- Hteo sam da popričam sa Garnetom, jer mislim da prešao granicu. Naravno, znam da postoje određene granice, a to znači da ne smem sve da mu kažem - rekao je Entoni povodom duela sa Garnetom i dodao:

- Popričali smo i stvar je sređena. Naravno da nikome neću reći kako je tekao razgovor, ali želim da znate da sam već sve zaboravio. Zaboravio sam što smo rekli jedan drugome i znam da sam preterao i ja.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA