Kejt Apton se sprda sa Njujork Džetsima! (FOTO)

Posle debakla koledž tima Notr Dam, čuvena lepotica pokušala da ih uteši: "Sve je u redu, Džetsima se to događa svake nedelje"

  • 2

Finale američkog koledž šampionata, popularni Oranž boul u kojem je Alabama deklasirala Notr Dam sa 42:14, privuklo je veliku pažnju u Americi, a jedna osoba je posebno izazvala reakciju svojim komentarom.

Kejt Apton, model i glumica koja je u poslednje dve godine zaludela planetu svojim izgledom, okuražila se i grubo se našalila sa poraženim koledž timom kojeg je uporedila sa NFL timom Njujork Džetsima.

- Sve je u redu Notr Dem, to se dešava Džetsima svake nedelje - napisala je prezgodna Kejt na Tviteru po završetku meča.

Reakcija je posledica nekoliko skandaloznih poraza Džetsa ove sezone u kojoj nisu uspeli da obezbede plej-of posle skora 6/10 u ligaškom delu.

Da li će igrači njujorškog tima oprostiti Kejt ovu šalu ne znamo, ali će jedan od igrača imati poseban problem sa tim - Mark Sančez kvoterbek ekipe, koji je jedno vreme bio u vezi sa Aptonovom tokom 2012. godine.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bojan

    9. januar 2013 | 22:02

    Kakva dojka !

  • decko sa Floride

    9. januar 2013 | 17:02

    Oranz boul se igrao prvog januara i oranz boul je finale jedne od cetiri divizije koledza u USA. Notr Dame i Alabama su igrali veliko finale NCAA koledz lige USA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA