HUMSKA: Luka pred dolaskom, Eliomar košta 200.000

- Ideja o dolasku Luke je interesantna i Partizanu i nama, ali se ništa neće rešiti pre vikenda - kaže Ranko Stojić, prvi čovek Rada* Fudbaler Jagodine preskup za crno-bele a klub iz Ivanjice nije želeo procenat od kasnije prodaje iz Partizana

  • 0

Najbolji igrač Rada Predrag Luka sve je bliži najavljenom transferu u Partizan, bar prema rečima prvog čoveka kluba sa Banjice Ranka Stojića.

-Ideja je interesantna i Partizanu i nama, ali se ništa neće rešiti pre vikenda. Do tada bi "crno-beli" trebalo da završe druge poslove, od toga će zavisiti i njihove mogućnosti - rekao je Stojić za "Žurnal" i dodao:

- Pregovaramo da Mohamed Kamara nastavi karijeru u Mersinu. Do kraja sedmice imaćemo jasnu sliku da li je dogovor moguć - rekao je uticajni menadžer.

Sportski direktor Partizana Ljubiša Tumbaković je pre nekoliko dana istakao da je Luka jedna od glavnih želja "crno-belih" u zimskom prelaznom roku.

Sa druge strane, meta broj dva Elioma Silva iz Javora je previše skup za budžet Partizana. Predstavnici dva kluba su se sastali u Humskoj 1 u sredu, ali dogovora oko transfera nije bilo.

Javor traži 200.000 evra za transfer Eliomara ali Partizan to ne može da plati. Sa druge strane  klub iz Ivanjice nije želeo da se zadovolji velikim procentom od naredne prodaje Eliomara iz redova crno-belih

Partizan u ponedeljak počinje pripreme, videćemo da li će se u Zemunelu naći dve velike želje Vladimira Vermezovića.

(Telegraf.rs /Žurnal/Sportal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA