VRAĆAJ PARE! Arapi refundiraju novac Partizanu

Poznati hotel iz Dubaija vratiće deo novca "crno-belima", koji su prošle godine uplatili pripreme, ali nisu otišli zbog Avrama Granta jer nije dobio vizu za Emirate

  • 0

Fudbalski klub Partizan mogao bi da dobije iznenadnu finansijsku injekciju pred start priprema za prolećni deo sezone. Naime, kako prenosi sajt "Sportal", "crno-beli" bi trebalo da dobiju povraćaj novca od jednog hotela u Dubaiju jer nisu iskoristili aranžman koji su uplatili prošle zime.

Tada je zbog trenera Avrama Granta, koji je Izraelac, Partizan odustao od priprema u Dubaiju jer Grant nije mogao da dobije vizu za ulazak u Emirate,  pa su pripreme obavili u Izraelu.

Zbog kasnog otkazivanja priprema, samo nekoliko dana pred odlazak, nerealno je očekivati da će hotel hteti da vrati pun iznos uplaćene sume, ali zbog dobrih odnosa menadžmenta hotela sa predstavnicima Partizana može se očekivati da veći deo novca u narednim danima legne na račun "crno-belih".

(Telegraf.rs / Žurnal / Sportal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA