DŽAJIĆ ŠEIKU: Učinili ste nam veliki plezir!

Gostu iz UAE pokazana Marakana, upoznao se sa Zvezdom, ali mu nije saopštena finansijska situacija otkrio Nebojša Čović

  • 8

KAO ŠTO SMO NAJAVILI! Princ prestolonaslednik Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) šeik Muhamed bin Zajed al Nahjan u društvu prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića posetio je fudbalski klub Crvena zvezda i razgovarao o mogućnostima saradnje sa nekadašnjim evropskim i svetskim šampionom.

Visokog gosta iz Emirata, čija je porodica vlasnik šampiona Engleske Mančester Sitija, dočekali su predsednik i potpredsednik Crvene zvezde Dragan Džajić i Nebojša Čović.

Želja postoji za saradnjom, rekao je predsednik Crvene zvezde, dok je sa druge strane Nebojša Čović istakao da ne bi trebalo praviti avione od dolaska eminentnog gosta.

- Veliko mi je zadovoljstvo zbog posete šeika, video je stadion, a malo smo ga upoznali sa istorijom kluba. Najbitnije je da je on čovek sporta, sam je rakao da bi želeo da dođe na jednu Zvezdinu utakmicu. Učinio nam je veliki plezir. Hoćemo da napravimo što prisnije odnose i njjegov dolazak na Zvezdinu utakmicu bio bi podstrek za ceo klub - rekao je Džajić novinarima na stadionu Crvene zvezde.

Potpredsednik crveno-belih Nebojša Čović istakao je da je današnjim sastankom napravljen prvi korak, ali da tek treba videti kako će se dalje razvijati stvari.

- Ne treba od ovog praviti "avione i kamione", ne bi trebalo ni da prejudiciramo kakva će saradnja biti. Sa naše strane svakako postoji interesovanje i videćemo kako će se stvari odvijati. Nismo ga upoznali sa finansijskom situacijom, nismo imali vremena, mi pričamo brzo, ali ne baš toliko brzo - našalio se Čović.

Šeik Bin Zajed posetio je Marakanu u društvu Aleksandra Vučića, ali prvi potpredsednik Vlade Srbije nije bio raspoložen da daje izjave posle sastanka.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Al

    10. januar 2013 | 15:12

    Stubovi pravoslavlja? Hahahahahahahaaaaa Ma za novac, sve moze!

  • Алкатраз

    10. januar 2013 | 18:59

    Фали му један зуб, нема се пара, сиротиња, јбг..

  • aloooo

    10. januar 2013 | 14:27

    auu...sta radis to vucicu? kad gledas na ostale timove jednakim ,sto ih nisi vodio kod svakog...ccc

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA