Monako i dalje u opasnoj zoni

Višestruki francuski šampion, sada drugoligaš, ispustio pobedu protiv Lansa u 90.

  • 0

Monako nikako da se iskobelja iz opasne zone u drugoj francuskoj fudbalskoj ligi, iako nije izgubio ni petu utakmicu uzastopno. Doduše, protiv Lansa na svom terenu ostao je bez pobede u poslednjem minutu, a vodio je s 2:0 golovima u 50. i 55. Gosti su smanjili u 70. minutu, a onda im je na meču 21. kola pripao i bod.

Višestruki francuski šampion, koji je prošle godine ispao u niži stepen takmičenja posle tri i po decenije, zauzima 18. mesto u ligi s 20 timova. Iznad njega je Le Man s kojim bi se izjednačio da je ostvario pobedu. Za njim sada zaostaje dva boda. Ispadaju tri poslednjeplasirana.

Bitka tek treba da se rasplamsa pošto do kraja ima još 17 kola. To daje nadu i Monakovom treneru Italijanu Marku Simoneu, nekadašnjem napadaču tima iz Kneževine, i ruskom bogatašu Dmitriju Ribolovljovu, koji je nedavno postao vlasnik kluba, da će finalista Lige šampiona iz 2004. da opstane, a onda da se dogodine vodi borba za povratak u najbolje društvo.

Sada su u toj situaciji Klermon (40 bodova), Rems (38) i Bastija (36). Prvi pratilac im je Sedan (33)...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA