ŽREB ZA AO: Srećni Nole izbegao Federera i Mareja do finala!

Najbolji svetski teniser u odbranu titule kreće protiv Francuza Pol Anri Matijea, 58. na ATP listi ,u trećem kolu moguć meč protiv Troickog. Ana Ivanović i Jelena Jenković u istoj četvrtini žreba, moguć duel u trećem kolu

  • 3

Najbolji svetski teniser Novak Đoković imao je prilično dobar žreb na Australijan openu. Nole ne može da se sretne pre finala sa dvojicom najvećih konkurenata, Švajcarcem Rodžerom Federerom i Britancem Endijem Marejom, kao ni sa Argentincem Huanom Martinom del Potrom.

Đoković u odbranu prošlogodišnje titule kreće protiv Francuza Pol Anri Matijea, 58. igrača na ATP listi.

U istoj polovini sa Noletom je i Janko Tipsarević, osmi nosilac, čiji je protivnik u prvom kolu Australiajnac Lejton Hjuit, ali Janko i Nole ne mogu da se sretnu pre polufinala.

Viktor Troicki turnir počinje protiv Čeha Radeka Štepaneka, a u trećem kolu mogao bi da igra protiv Đokovića.

Kada je reč o teniserkama Ana Ivanović i Jelena Janković nalaze se u istoj četvrtini žreba i mogu da se sastanu u trećem kolu. Ivanovićeva, 13. nosilac,  startuje protiv Mađarice Melinde Cink, dok Džej Džej, 22. nosilac,  u prvom kolu igra protiv Johane Larson iz Švedske. U istoj polovini žreba nalaze se Venus Vilijams, Samanta Stosur, Marija Šarapova, Agnješka Radvanjska i Na Li.

Bojana Jovanovski nalazi se u drugoj polovini žreba, gde su Serena Vilijams, Viktorija Azarenka, Karolina Voznijacki, Sara Erani, a Bojana u prvom kolu igra protiv Marije Tereze Toro Flor iz Španije.

Žreb za mečeve u konkurenciji parova biće poznat 14. januara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ilija Ikic

    11. januar 2013 | 07:15

    Novinari bi trebalo da znaju da tu nema nikakve srece, vec da prvi na svetu NE MOZE pre finala da se susretne sa drugim na svetu. na nekim turnirima u jednoj polovini zreba su 1. i 4, a u dtrugoj 2. i 3. dok na nekim jednu polovine predvode 1. i 3. , a druigu 2. i 4. . Prema tome Nole NIJE srecom izbegao Federera.

  • paja

    11. januar 2013 | 08:12

    bojana nikako nema srece sa zrebom...

  • Dobar glas

    11. januar 2013 | 01:53

    Jednom i njemu to da se desi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA