"ALBANSKI MEDVED": Ima samo 13, a niko ne sme sa njim u ring! (VIDEO)

Mladi Njujorčanin albanskog porekla Rešat Mati ima samo 13 godina, ali već sad ima problem da pronađe protivnika za ring zbog svojih silnih titula i dominacije

  • 1

Američki novopečeni tinejdžer albanskog porekla Rešat Mati sa samo 13 godina je strah i trepet među borcima svog uzrasta.

Trenutno je u SAD neporaženi šampion u tri konkurencije - mau tai, MMA i u boksu. Uz ove sportove, ima ukupno čak 22 titule i iz ultimat fajta, rvanja, điu đitsua i kik-boksa.

Sa nadimkom "Albanski medved" i svim ovim titulama apsolutno je preplašio sve svoje potencijalne protivnike, pošto već sada niko ne sme da uđe sa njim u ring jer je predominantan.

- U Njujorku nema rivala, pa moramo da putujemo po zemlji kako bi mu našli protivnika - "požalio" se otac mladog borca Adraian Mati.

Mati bi najviše voleo da postane profesionalni bokser, ali mu sve borilačke veštine odgovaraju. Toliko je posvećen treninzima da čak pet puta nedeljno ide na treninge čas u Bruklin, čas na Stejtn ajland.

- Najviše voli MMA jer je on kombinacija svih ostalih sportova. Težak je to sport. Ako vidim da za vreme meča moj sin dobija teške udarce, prekinuću borbu. Trenira pet puta nedeljno, po dva i po sata dnevno. Ide u školu, jede, radi domaći i ide da trenira - izjavio je otac mladog borca. 

Pogledajte možda budućeg šampiona u ko zna koliko borilačkih veština.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA