BOG: Novak jači od pape! (FOTO)

Popularnost srpskog tenisera veća je od popularnosti vođe Rimokatoličke crkve za više od 40.000 ljudi. Ni "svetski bum", kada je objavljeno da papa ima profil na Tviteru, nije uspeo da preokrene situaciju

  • 1

DOMINACIJA! Odavno je poznato da je Novak Đoković najpopularniji Srbin na društvenim mrežama. Međutim, prednost najboljeg srpskog i svetskog tenisera poprima ozbiljne razmere i na planetarnom nivou. Prema podacima od četvrtka uveče, Đokovića na Tviteru prati više ljudi nego papu?!

E sada, pre nego što neko skoči i kaže da je poglavar Rimokatoličke crkve Benedikt XVI otvorio profil pre nepuna dva meseca i počne da "brani" njegov zaostatak od više od 40.000 pratilaca, treba uzeti u obzir to da je glavni nalet, a to je bilo onog dana kada je ceo svet preneo da je papa "otvorio" profil, kada su se stotine hiljada ljudi sjatile da "prate" duhovnog vođu, prošao, te da je Novak sada prilično bezbedan u ovom zanimljivom duelu.

Kako god, deluje više nego simpatično podatak da u četvrtak uveče Đokovića "prati" putem "ptičice" 1.457.466 ljudi, a papu 1.412.461.

Teško da će u dogledno vreme prvi čovek katoličke crkve biti popularniji od našeg Novaka, naročito ako Novak postane prvi teniser u istoriji koji je tri puta uzastopno osvojio Australijan open.

To će biti još lakše Đokoviću, ako se pogleda sa kakvim oružjem kreće po novi trofej u Melburnu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • topke

    12. januar 2013 | 12:24

    Dajte molim vas,smiješno je porediti takvog momka sa sotonom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA