PRINC EMIRATA ODLUČIO: Ulagaću u Zvezdu!

Muhamed bin Zajed rešio je da pomogne "crveno-belima" i uloži kapital u klub, a novac bi mu se jednim delom vratio kroz reklame i gradnju hotela i tržnih centara u Beogradu

  • 10

Fudbalski klub Crvena zvezda je u katastrofalnom stanju, a princ Emirata, šeik Muhamed bin Zejed želi da pomogne tako što će uložiti u klub sa "Marakane" kroz svoju firmu "Al Dahra", prenosi list "Sport".

Menadžment "crveno-belih" najavljuje zajedničke projekte sa šeikom već u prvoj polovinu 2013. godine, ali čim se utanače pregovori s Vladom Srbije oko poslova u našoj zemlji, a saradnja bi trebalo da bude ozvaničena na četiri godine.

Iz izvora bliskih klubu saznaje se da je Muhamedu bin Zajedu predočen kapacitet zemljišta oko stadiona, koji iznosi 17 hektara, a uverio se i u istorijske uspehe Zvezde širom Evrope. To je odlična mogućnost da mu se uloženi kapital, o čijoj visini nije još bilo razgovora, vrati kroz reklame na dresovima, ali i kroz gradnju hotela i tržnih centara.

Na kraju svoje posete, šeik je obećao da će doći ponovo na "Marakanu" kada se nastavi prolećni deo i da će pogledati jedan meč Crvene zvezde. Takođe, upućen je otvoren poziv "crveno-belima" da tokom zimskih priprema sledeće sezone dođu u Abu Dabi.

(Telegraf.rs / Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djeneral

    12. januar 2013 | 12:40

    Sigurno vise nego partizan poljanu JNA...

  • dex

    12. januar 2013 | 10:18

    Dzaja se iskesio ko asov na pola hektara! Puste pare nikad dosta...

  • zeljko

    13. januar 2013 | 11:16

    vidi grobari sto imaju komplekse, njima je zao sto niko nece da ulaze u njih a u nas prestolonaslednik i Gasprom. Oni nemaju cime da privuku paznju a mi trofej evropskog i svetskog prvaka. :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA