Igračice Radivoja Koraća snimile seksi kalendar!

Posle napornih treninga i školskih obaveza, igračice beogradskog kluba rešile su da obraduju svoje fanove fenomenalnim fotkama na kalendaru za 2013/14. godinu

  • 0

Ženski košarkaški klub Radivoj Korać predstavio je kalendar za 2013. godinu, a prvi je ženski košarkaški kolektiv koji je uradio kalendar u seksi varijanti. O detaljima kako su nastale fotografije u ime kluba govorila je Nataša Vukoje.

- Kalendar pokazuje još jednu lepu stranicu košarke i sporta uopšte. Na kalendaru, koji ima 16 strana, nalaze se fotografije svih igračica kluba koje nastupaju za seniorsku ekipu.

Koliko je nama poznato, za 2013. godinu nijedan ženski sportski klub nije objavio kalendar koji predstavlja košarkašice na drugačiji način i u drugom okruženju - objasnila je Vukoje za sajt posvećen ženskoj košarci kosarka24.rs.

Na pitanje kako su uskladile obaveze prema treninzima, školi i fakultetima sa fotografisanjem, Vukoje je objasnila:

Dobro smo se organizovale. Direktno sa treninga, otišli smo u Školu za negu lepote. Tamo su nas čekali učenici koji su nam uradili šminku i frizure. U školskoj sali već su nas čekali fotografi Vladimir Kržalić i Boris Mrđa i sve je bilo gotovo za nekoliko sati - rekla je košarkašica Radivoja Koraća.

Kalendar će moći da se kupi u dvorani "Šumice" pred svaki meč koji košarkašice Radivoja Koraća igraju u regionalnoj ligi.

(Telegraf.rs / kosarka24.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA