AUSTRALIJEN OPEN: Nole izlazi prvi na teren, slede Troicki i Džej-Džej

Najbolji igrač planete otvara takmičenje u ponedeljak oko pet ujutru po srpskom vremenu u 1. kolu gren slema protiv Francuza Matjea, dok će Tipsarević oko 9.00 nastupit protiv Hjuita, a posle njega Ana Ivanović protiv Melinde Cink

  • 0

Organizatori prvog gren slem turnira Otvorenog prvenstva Australije odredili su satnicu prvog dana turnira, koji počinje u ponedeljak 14. januara.

Srpski as i najbolji teniser na planeti Novak Đoković prvi će od naših predstavnika izaći na teren "Rod Lejver" arene, gde program počinje u 1 sat iza ponoći sat po našem vremenu.

Međutim, pošto je Novakov meč tek treći, a pre njega su dva ženska singla, to znači da pre 5.00 po srpskom vremenu neće igrati protiv Pola Henrija Matjea iz Francuske.

Ðoković je naglasio da voli da igra u Melburnu, jer na turnir dolazi potpuno odmoran.

- Volim da igram na Australijen openu, jer posle pet, šet i sedam nedelja pauze napunim baterije i jedva čekam da počne turnir. Osećam da sam odnovio snagu i svež i motivisan počinjem sezonu - rekao je Ðoković

U isto vreme kada i Novak izaći će i Jelena Janković, i to na teren broj 3, na kojem će ukrstiti rekete sa Johanom Larson iz Švedske, Vesna Dolonc igra na terenu broj 6 meč protiv Olivije Rogovske iz Australije, ali će ona na teren tek kada se odigraju dva prethodna meča na tom terenu.

Viktor Troicki će sačekati tri meča na terenu broj 15, na kojem prvi počinje u 1.00 po našem vremenu pre nego što se sastane sa Radekom Stepanekom iz Češke.

U večernjim terminima u Melburnu, izaći će najpre Janko Tipsarević, takođe na "Rod Lejver" areni, koji nastupa oko 19 sati po lokalnom, odnosno u 9.00 ujutru po srpskom vremenu, protiv domaćeg igrača i bivšeg broja 1 Lejtona Hjuita.

Odmah posle Tipsarevića, na isti teren će izaći Ana Ivanović, koja igra u prvom kolu protiv Čehinje Melinde Cink.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA