DŽERARD: Protiv Mančestera bih proslavio i gol rukom! (VIDEO)

Kapiten Liverpula zagreva atmosferu pred najveći derbi Premijer lige, pošto je stao u odbranu svog saigrača Luisa Suareza i rekao da bi neregularan gol protiv "đavola" proslavio bez problema

  • 0

U nedelju će se odigrati najveći derbi Premijer lige, po 160. put će snage u nacionalnom prvenstvu snage odmeriti Mančester junajted i Liverpul. Veliki meč nas očekuje na "Old Trafordu", gde će "đavoli" pokušati da ostanu na prvom mestu i drže čelnu poziciju koja vodi ka vraćanju titule na njihov stadion, dok crveni sa "Enfilda" imaju za cilj da pomrse račune najvećem rivalu i da probaju da se izbore za izlazak na evropsku scenu.

Kao i pred svaki veliki derbi, tenzije rastu, pa je tako kapiten i ikona Liverpula Stiven Džerard "potpalio" javnost i izazvao razne kritike zbog nedostatka za fer-plej.

- Da se ne lažemo, da dam gol rukom na "Old Trafordu", sigurno bih proslavio gol. Ne bih otrčao do sudija i rekao im: "Znate, ja sam zapravo dao gol rukom". Šta mislite da bi Vejn Runi uradio u toj situaciji? Uostalom, sećate se situacije od pre nekoliko godina kada je tadašnji golman Junajteda Roj Kerol video da mu je lopta prešla gol-liniju protiv Totenhema, ali je ćutao. Nešto nisam video da su Kerol i Ferguson tada trčali prema sudiji i rekli mu da priznaju gol Totenhemu - rekao je Džerard.

Popularni Stiv Dži stao je u odbranu svog saigrača i najboljeg strelca njegovog tima, Luisa Suareza koji je opet na meti zbog prethodnih sukoba sa Patrisom Evrom, kog je prvo vređao na rasnoj osnovi, a zatim je izostalo i rukovanje na sledećem derbiju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA