VATERPOLO KUP: Partizan prvi finalista!

Vaterpolisti Partizana prvi su finalisti srpskog kup tamičenja pošto su u polufinalu savladali Radnički iz Kragujevca 11:10 (2:1, 3:3, 2:2, 4:4). U drugom polufinalu Crvena zvezda - Vojvodina

  • 0

Vaterpolisti Partizana dokazali su da imena u ovom vodenom sportu nisu sve, pošto su svoju snagu pokazali protiv drim-tima iz Kragujevca. Na Banjici je potopljen Radnički u prvom polufinalnom meču Kupa Srbije 11:10 (2:1, 3:3, 2:2, 4:4).

U prvom poluvremenu bio je sjajan golman "crno-belih" Slobodan Soro, koji je odbranio skoro sve što se obraniti može i time doprineo svojoj ekipi da s prednošću od 5:4 ode na odmor.

Kragujevčani su prvi put poveli u trećoj četvrtini 7:6, međutim Partizan je brzo preokrenuo na 10:7 i došao do kapitalne prednosti za finale. Gosti su se tada trgli, stigli do 10:9, međutim do kraja su ipak "crno-beli" održali prednost od jednog gola i pobedom 11:10 plasirali se u finale.

Najboji strelci za domaće bili su Dušan Mandić i Stefan Mitrović sa po tri pogotka, dok je isto toliko puta mrežu Partizana zatresao Damir Burić. Slobodan Soro je završio meč sa neverovatnih 13 odbrana.

Drugi finalista biće poznat nakon meča u kom se od 20 časova sastaju Crvena zvezda i Vojvodina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA