Babalja sumnjiv ugovor udaljio sa priprema!

- Njegov status mi nije jasan, pa ni mnogima u klubu, te tako on poput Nikole Maksimovića, ne ide sa nama. Potrebni su nam samo igrači čiji su ugovori kristalno jasni - rekao je trener Crvene zvezde Aleksandar Janković

  • 0

Prema nezvaničnim informacijama, ugovor Elija Babalja sa Crvenom zvezdom jedan je od razloga što je visoki Australijanac izostao sa spiska za pripreme u Antaliji.

- Ugovor Elija Babalja nije baš najjasniji, postoji tu neka nerazjašnjena finansijska situacija između Zvezde, agencije i Melburna. Njegov status mi nije jasan, pa ni mnogima u klubu, te tako on, poput Nikole Maksimovića, ne ide sa nama. Potrebni su nam samo igrači čiji su ugovori kristalno jasni - rekao je Janković za portal Mondo.

Navedeni izvor navodi da je Babaljev ugovor koncipiran tako da njegov bivši klub Melburn Hart ima pravo da ga opozove ukoliko Crvena zvezda do 18. januara ne plati ratu od 125.000 evra, a nakon što je letos plaćeno oko 200.000. Ukoliko bi ga zadržala posle 18. januara, Crvena zvezda morala bi da plaća 50.000 evra svakih šest meseci Babaljevom menadžeru, što bi značilo da bi do isteka njegovog ugovora za tri i po godine on bio plaćen trećoj strani (menadžeru) još 350.000 evra.

(Telegraf.rs / Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA