SAVIĆ: Nezadovoljan sam! VUJASINOVIĆ: Napredovali smo!

- Ako budemo imali ovakav pristup protiv onako motivisanog Partizana koji je dobio Radnički, mi nemamo šta da tražimo - iskren je trener vaterpolista Crvene zvezde, dok je trener Partizana istakao želju svog tima za pobedom

  • 0

Trener vaterpolista Crvene zvezde Dejan Savić rekao je da, uprkos pobedi nad Vojvodinom, nije zadovoljan pristupom ekipe, i naveo da to mora da se promeni ako u finalu Kupa Srbije "crveno-beli" žele da savladaju Partizan.

- Ovo je bila vrlo čudna utakmica, nismo pružili maksimum i ne znam koji je razlog. Ako budemo imali ovakav pristup protiv onako motivisanog Partizana koji je dobio Radnički, mi nemamo šta da tražimo. Igrom protiv Radničkog ekipa Partizana pokazala je da je dobro pripremljena na fizičkim planu i da znaju da nadomeste nedostatak na centru - rekao je Savić novinarima posle meča.

Savić je dodao da večiti rivali sa jednakim šansama ulaze u finalni meč, koji počinje u 19 sati.

Najbolji strelac "crveno-belih" na meču sa Vojvodinom Andrija Prlainović ocenio je da Zvezda ne sme da potceni "crno-bele" u finalu.

- U ovoj utakmici smo imali dobar ritam. Mislim da je Partizan istrošen zbog prethodnih utakmica, ali ne smemo da ih potcenimo jer se radi o dobrim igračima, koji će biti jako motivisani. Igraju bolje nego na početku sezone i ekipa je dobila nove obrise. Očekujemo veliku borbu i dobru utakmicu - kazao je Prlainović.

Trostruki strelac za "crveno-bele" Boris Vapenski rekao je da ekipa ne sme sebi da dozvoljava padove u igri.

- U trećoj četvrtini došlo je do pada koncentracije, kao i protiv Olimpijakosa pre nekoliko dana. Moramo mnogo bolje da igramo ovakve mečeve, pokušaćemo da se dignemo i spremni dočekamo finalni meč - poručio je Vapenski.

Trener vaterpolista Vojvodine Dejan Stanojević priznao je da je njegov tim i pre početka meča imao veoma male šanse za iznenađenje.

- Sticajem okolnosti, moja ekipa plasirala se u polufinale Kupa. Realnost je da bilo koji tim protiv Zvezde, Partizana i Radničkog igra kao autsajder. Ne sviđa mi se razmišljanje nekih mojih igrača, ali mladi smo, ima vremena za nas i voleo bih da nekada preuzememo veću inicijativu - poručio je Stanojević.

VUJASINOVIĆ: NAPREDOVALI SMO!

Trener vaterpolista Partizana Vladimir Vujasinović smatra da je ekipa pobedom nad Radničkim u polufinalu Kupa Srbije pokazala koliko je napredovala, i istakao da se ne opterećuje time ko će biti rival "crno-belih" u finalu.

- Uspeli smo da dobijemo jaku ekipu Radničkog. Pokazali smo koliko smo napredovali u odnosu na početak sezone. Pobedili smo zahvaljujući dobroj timskoj odbrani. U nastavku meča imali smo mali pad, ali smo uspeli da trijumfujemo. Nije mi bitno ko će nam biti rival u finalu, nećemo menjati igru - kazao je Vujasinović novinarima posle meča.

- Publika je mogla da uživa u fantastičnoj utakmici dve izuzetno jake ekipe. Viđeno je dosta lepih poteza. Mi smo u ključnim trenucima pokazali veću želju za pobedom - kazao je golman Partizana Slobodan Soro, jedan od junaka meča sa 13 odbrana.

Strelac tri pogotka za "crno-bele" Stefan Mitrović izjavio je da će ekipa učiniti sve da trofej kupa ostane u vitrinama Partizana.

- Zadovoljan sam pruženom partijom i zalaganjem ekipe. Pobedili smo ekipu za koju svi kažu da je "drim tim". Sutra nas očekuje finale, daćemo sve od sebe da pehar ostane na Banjici - rekao je Mitrović.

Trener Radničkog Dejan Udovičić ocenio je da su pobednika rešile nijanse.

- Meč je bio otvoren, a mi danas nismo imali sreće, posebno u prve dve četvrtine, kada se nekoliko puta lopta odbijala u ruke protivnika, ali to je sport. Nemamo vremena da žalimo- istakao je on.

Udovičić je dodao da je Radničkom potrebno vreme da postane prava ekipa.

- Naš tim je nepravedno nazvan najboljim u zemlji. Svi znamo koliko je vremena potrebno da se napravi jedna ekipa - zaključio je bivši selektor Srbije.

Trostruki strelac za Radnički Boris Zloković kazao je da jedva čeka priliku za revanš Partizanu u Prvenstvu Srbije.

- Partizan je zasluženo pobedio, a u finišu meča imao je više sreće od nas. To, međutim, ne umanjuje njihovu pobedu. Više su želeli pobedu. Nećemo zaboraviti ovaj poraz, videćemo se u polufinalu ili finalu Prvenstva Srbije - poručio je Zloković.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA