NEZAUSTAVLJIV: Navijač uleteo na teren i driblao redare! (VIDEO)

Utrčao je na teren na prijateljskoj utakmici, malo se radovao, uzeo loptu, krenuo da dribla, redari bili nemoćni...

  • 0

Navijači odlaze na stadion kako bi navijali za voljeni klub, ali neki vole sebi da daju malo više oduška, pa možda popiju malo više pre utakmice ili im jednostavno nešto "dune i uđe u glavu" i dobiju želju da neku utakmicu malo prekinu. Najbolji način za to je uletanje na teren.

Uglavnom se takve stvari dešavaju na velikim utakmicama, derbijima, ili na utakmicama Svetskog prvenstva, međutim jedan navijač je odlučio da uleti na teren na prijateljskoj utakmici između Hamburga i bečke Austrije.

Najpoznatiji "uletač na terene" Džimi Džamp skoro uvek ima neku poruku ili poseban razlog zašto je uleteo, ali ovaj navijač je bio vrlo svestran.

Prvo se malo radovao što se uopšte i našao na terenu, zatim je krenuo ka igračima, ali onda... Video je loptu! Uzeo ju je, krenuo da je vodi i već na prvom koraku se oslobodio prvog "pratioca" u žutom markeru, sledećem je probao da "gurne kroz noge" i zamalo da mu uspe, ali ni taj redar nije mogao da ga saplete.

Treći redar ženskog pola bila je mnogo sporija od njega, a jedan navijač je čak dva puta padao u pokušaju da ga sustigne, i na kraju je peti ipak uspeo da ga uhvati, i to tako što mu se navijač "bacio u zagrljaj".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA