REALAN IZGOVOR: Nije otputovao na meč jer mu je pas pojeo pasoš

Džejson Tovej, igrač britanskog ragbi tima iz Kardifa, nije mogao da odleti na meč u Francusku zbog svog psa koji nije hteo "da ga pusti"

  • 0

Igrač britanskog ragbi tima iz Kardifa Džejson Tovej doživeo je vrlo čudnu "torturu" svog psa koji ga je na poseban način sprečio da ode na utakmicu. Pravilo je da, kada imate kućnog ljubimca, morate da sklonite sve svoje bitne stvari jer su ljubimci skloni cepanju, griženju i grebanju... Džejson je, izgleda, zaboravio na to.

Tovej je bio spreman da otputuje na Kup Hajneken koji se održava u Francuskoj, kada je video da mu je pasoš potpuno uništen. Njegov kućni ljubimac, labrador po imenu Baster, uspeo je da iz džepa kaputa izvuče njegov pasoš i da ga napola izgrize.

- Baster ima običaj da žvaće stvari, ali to obično radi sa čarapama i cipelama. Čim sam video pasoš, znao sam da nema šanse da sa tim prođem na aerodromu - naveo je ragbista na svom Tviter nalogu. On je rekao da ga je bilo sramota da kaže treneru šta se dogodilo jer bi zvučalo kao da se pravda učiteljici da mu je pas pojeo domaći zadatak. 

Tovej je trebalo da igra danas na utakmici u Tulonu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA