ZAMALO I BATINE: Nasri uleteo među navijače Arsenala (VIDEO)

Veznjak Mančester sitija je prilikom dolaska na stadion "Emirejts" smetnuo s uma da ga navijači bivšeg kluba ne vole i da mu nisu oprostili "izdaju"

  • 0

Samir Nasri samo je jedan od fudbalera koji su u poslednjih nekoliko godina napustili Arsenal i otišli u timove velikih rivala. Francuz je među poslednjima koji je to uradio i "tobdžije" mu još nisu oprostile prelazak u suparnički Mančester siti, pa nisu izostale reči uvrede ispred stadiona.

Naime, Nasri je došao na stadion "Emirejts" na derbi između svog bivšeg i sadašnjeg tima (nije igrao zbog isključenja protiv Noriča) u društvu Marokanca Maruana Šamaka (člana "tobdžija" na pozajmici u Vest Hemu), ali je zaboravio kojim putem treba da ide kako bi izbegao navijače londonskog kluba.

Dok je išao prema stadionu, od ljutih navijača stizale su razne uvrede: "Izdajniče!", "Evo ga taj šonja Nasri", "Ti si budaletina, Nasri. Da li znaš to?" i slične, a malo je nedostajalo da dođe i do fizičkog obračuna. Međutim, Šamak je uleteo i pripomogao.

- Morate da se naučite poštovanju - rekao je Marokanac navijačima Arsenala, da bi potom jednog od najagresivnijih fanova "tobdžija" morao rukama da odvoji od bivšeg saigrača, kao i da pokuša da skloni njegovu kameru, kojom je ceo "incident" snimljen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA