ŠUSTER: Murinjo ima ličnih problema sa Kasiljasom

Bivši trener Reala iz Madrida Bernd Šuster kritikovao je Žozea Murinja i u razgovoru za nemački magazin "Kiker" ocenio je da aktuelni šef stručnog štaba "kraljevskog kluba" pojedinim potezima nanosi štetu samom sebi

  • 0

Aktuelni, možda čak odlazeći, trener Reala iz Madrida u poslednje vreme nema baš mnogo simpatizera. Žoze Murinjo je zbog nekih nelogičnih i nepopularnih poteza navukao "gnev" mnogih na sebe, pa i gnev bivšeg trenera madridskog kluba. Bernd Šuster naveo je da mu nije jasno šta je Murinjo želeo da postigne kada je golmana Ikera Kasiljasa preselio na klupu za rezervne igrače.

- Takvim potezima Murinjo nanosi štetu samom sebi i gubi simpatije navijača. Mislim da Kasiljas nije kriv za poslednje slabe rezultate Reala, branio je na visokom nivou. Tu se verovatno radi o ličnim problemima između njih dvojice - rekao je nekadašnji nemački reprezentativac, koji je na vrhuncu svoje karijere igrao za Barselonu.

- Murinjo juri rezultate i trofeje, a lepota igre uopšte mu nije važna - smatra Šuster, navodeći da bi krizna situacija u Realu eventualno mogla da se popravi dobrim izdanjima u Ligi šampiona, gde se Madriđani u osmini finala sastaju sa Mančester junajtedom.

- To će, prema mom mišljenju, biti borba za goli život. Ukoliko Real ispadne od Junajteda, svašta može da se dogodi u Madridu - rekao je nemački stručnjak, koji je sa Realom osvojio titulu u Primeri 2007/08.

Šuster je bez posla od kada je napustio kormilo turskog Bešiktaša u martu 2011.

(Telegraf.rs / Tanjug / Foto: Wikipedia / Florian)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA